Privacybepaling

Remkogames zal je persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het verwerken en verzenden van uw bestellingen. Je gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. iDeal betalingen worden door Mollie behandeld in een beveiligde omgeving, waardoor je persoonlijke gegevens optimaal beschermd worden.

Wie zijn wij

Remko Games Sassenheim
Landauer 4
2171MN Sassenheim

Tel: 0653300434
E-Mail: info@remkogames.nl
BTW Nummer: NL183557037B01
KvK Nummer: 51751801

Betalingsmogelijkheden

Je kunt je bestellingen betalen via iDeal of directe bankoverschrijving.
Bij ophalen kan je pinnen of contant betalen

Verzenden

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland van 1 tot 4 games bedragen € 2,95. Dit is verzending als brievenbuspost zonder trace. Grotere pakketten worden als basispakket verzonden voor €6,95.
Pakketten met een inhoud die een hogere waarde vertegenwoordigd dan €100,00 worden standaard verzekerd verzonden.

Ophalen

Ophalen kan uitsluitend op afspraak. Ophalen kan over het algemeen bijna elke avond en zaterdag overdag.
Zonder afspraak is de kans aanwezig dat je voor niets komt, OOK als je binnen de genoemde periodes aan de deur komt.

Garantie

Bij defecten aan een geleverd product hanteren wij de volgende garantietermijnen:

1 maand garantie op alle gebruikte producten
12 maanden op alle nieuwe producten
De garantie op nieuwe software vervalt indien er zich krassen of vlekken op de CD/DVD/Blu-Ray bevinden. Tevens als de seal van een cd, cd-rom, dvd, game of softwareartikel is verbroken, kan het artikel niet geretourneerd worden.

Gebruiksschade en schade door ondeugdelijk gebruik (zoals waterschade, val- en stootschade, breukschade of schade door ruw gebruik) vallen niet onder de garantie. In geval van een defect wordt het desbetreffende product omgeruild tegen een zelfde product indien beschikbaar.

Indien niet beschikbaar wordt met de klant een passend vervangend product gekozen, of eventueel tot terugbetaling besloten.

Heb je een defect product dat binnen de garantie valt? Dan kan je eenvoudig het defect melden via het contactformulier. Op deze manier hebben wij direct je gegevens en zenden wij z.s.m. de retourinstructies per mail naar je toe. Defecte producten kan je altijd kostenloos aan ons retourneren. Wij proberen retouren altijd zo spoedig mogelijk af te handelen, de verwerkingstijd is gemiddeld 3-7 werkdagen na ontvangst.

Gebruikte artikelen

Remko Games Sassenheim is niet aansprakelijk voor eventuele gebruikte codes voor downloadable content, of gebruikte codes voor online play. Tevens kunnen wij niet garanderen dat elke gebruikt product nog de originele handleiding bevat. Indien je zeker wilt weten of de handleiding erbij zit kan je altijd bellen of een email sturen via ons contactformulier. Wij kunnen het dan voor je controleren.

Ruilen

Via internet bestelde artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden mits:

Nieuwe games nog steeds sealed zijn
Nieuwe producten ongebruikt zijn. Er is sprake van een zichtperiode. Ook mag de verpakking niet beschadigd raken.
Wil je een product ruilen en valt dit binnen de periode van 14 dagen? Dan kan je het product eenvoudig aanmelden via ons contactformulier. Op deze manier hebben wij direct je gegevens en zenden wij z.s.m. de retourinstructies per mail naar je toe. Wij proberen retouren altijd zo spoedig mogelijk af te handelen,

Productprijzen

Zodra een koopovereenkomst is gesloten is de overeengekomen prijs bindend, soms kan een prijs vervolgens stijgen of dalen. Wij kunnen helaas naderhand geen prijzen aanpassen.

Verzendingen

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor 21:00 uur worden nog diezelfde dag verwerkt en de volgende dag verzonden. Bestellingen na 21:00 worden mogelijk pas de volgende avond verwerkt en de volgende dag verzonden.

Remko Games maakt gebruik van PostNL, normaal gesproken bezorgen ze de volgende dag, echter in een enkel geval kan er een vertraging ontstaan, helaas hebben wij hier geen invloed op. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Maandag worden enkel grotere pakketten bezorgd, geen briefpost. Zoekgeraakte zendingen veroorzaakt door foutief opgegeven adresgegevens kunnen wij helaas niet vergoeden, controleer dus altijd goed je adresgegegevens.

Aanvullende voorwaarden internet bestellingen

Remko Games is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in omschrijvingen of afbeeldingen van producten op de website. Game cover afbeeldingen weergegeven op onze website kunnen afwijken van het ontvangen product. Indien je zeker wilt weten of een game de originele cover heeft of een platinum / essential / classic cover dan kan je altijd contact opnemen via het contactformulier op onze site, dan kijken wij het graag voor je na.

Contact

Remko Games Sassenheim is op verschillende manieren te bereiken

Via het contactformulier op de website
Rechtstreeks via e-mail : info@remkogames.nl
Telefonisch: 0653300434*
SMS: 0653300434*
Whattsapp: 0653300434*
Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar vanwege prive en werk. Wij zijn dus niet altijd bereikbaar. Afgeschermde nummers worden niet beantwoord.
Via email, SMS of WhatsApp zijn wij altijd bereikbaar, wij kunnen echter niet altijd direct antwoorden.

Natuurlijk zullen wij altijd proberen je zo snel mogelijk te woord te staan!