Meer afbeeldingen

Animal Crossing amiibo festival (WiiU)(gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

€ 10,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht
Ontdek samen met je vrienden en je amiibo een kleurrijk bordspeldorp in Animal Crossing: amiibo Festival, exclusief voor de WiiU.....
Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Nintendo

Ontdek samen met je vrienden en je amiibo een kleurrijk bordspeldorp in Animal Crossing: amiibo Festival, exclusief voor de WiiU Gebruik je Animal Crossing-amiibo-figuurtjes* om in een bordspeldorp op zoek te gaan naar gelukspunten. Met Animal Crossing-amiibo-kaarten kun je ook andere minigames spelen.** Kijk hoeveel je over Animal Crossing weet, ontsnap van een onbewoond eiland met drie Animal Crossing-personages en nog veel meer!

Animal Crossing-bordspel

Wandel door het bordspeldorp om de meeste gelukspunten te verdienen. De gelukkigste speler wint! Op ieder vakje ontdek je een ander verhaal, dus je dierenvriendjes maken onderweg van alles mee.

Kies een amiibo-figuurtje van een Animal Crossing-personage als spelpion. Houd de amiibo tegen de Wii U GamePad aan om de dobbelstenen te rollen als je aan de beurt bent. Op ieder vakje op je spelbord kun je gelukspunten en klingels winnen of verliezen.

In sommige beurten beleef je bijzondere momenten die je misschien nog wel kent uit andere Animal Crossing-games. Misschien komt Dr Shrunk langs om toneel te spelen en wellicht wordt er een vistoernooi gehouden. Af en toe is er ook iemand jarig!

Iedere keer dat je speelt, verdien je gelukspunten, waarmee je gelukskaartjes kunt kopen. Met die kaartjes kun je extra minigames vrijspelen of je bordspeldorp aanpassen.

Hoe meer je speelt, hoe meer het bordspeldorp verandert. Neem af en toe eens een kijkje om te zien wat er veranderd is. Je kunt nieuwe gebouwen toevoegen aan het bordspeldorp en nieuwe paden openen met gelukskaartjes. Met amiibo-kaarten van Animal Crossing-personages kun je zelfs dieren uitnodigen om hun huis te bouwen in het bordspeldorp.

Eilandsurvival

Kies drie Animal Crossing-personages die een eigen amiibo-kaart hebben, en zoek op verschillende eilanden naar manieren om te ontsnappen. Ga op zoek naar bruikbare materialen en voedsel, maar zorg dat je geen duizendpoot met territoriumdrift tegen het lijf loopt!

Quiz

Laat zien hoe veel je over Animal Crossing weet in deze quiz voor echte kenners! Kies een Animal Crossing-personage dat op een amiibo-kaart staat. Je kunt dan quizzen met andere spelers, of jezelf uitdagen door binnen de tijd vragen te beantwoorden als je alleen speelt.

Andere minigames

Je kunt met Animal Crossing-amiibo-kaarten allerlei grappige minigames spelen: laat ballonnen knappen om punten te scoren, ontdek welke dieren verstopt zitten op een camping, en loop over een pad vol fruit om zo veel mogelijk vruchten te verzamelen.

Speel met al je favoriete dierenvriendjes in Animal Crossing: amiibo Festival, exclusief voor de Wii U!

 

  • Gebruik je favoriete Animal Crossing-amiibo-figuurtjes als pionnen in een kleurrijk bordspel!*
  • Het bordspeldorp verandert per seizoen en je kunt het uitbreiden met nieuwe gebouwen!
  • Doe mee aan speciale evenementen zoals vistoernooien en Bug-Offs!
  • Je kunt andere minigames spelen met amiibo-kaarten.** Probeer te ontsnappen van een onbewoond eiland, stel je kennis op de proef in de Animal Crossing-quiz en nog veel meer!

 

*Je hebt ten minste één Animal Crossing-amiibo-figuurtje nodig om het Animal Crossing-bordspel te spelen. Er zitten twee Animal Crossing-amiibo-figuurtjes in de softwarebundel.

**Je hebt één tot zes Animal Crossing-amiibo-kaarten nodig om de minigames te spelen, met uitzondering van het Animal Crossing-bordspel. Er zitten drie Animal Crossing-amiibo-kaarten in de softwarebundel.

Overige informatie

Merk Nintendo
EAN Nee
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Animal Crossing amiibo festival (WiiU)(gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten