Meer afbeeldingen

Brink (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 2 beschikbaar!

van: € 5,00

Special Price € 4,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

Brink is een first-person shooter die singleplayer, co-op en multiplayer tot één naadloze ervaring weet te combineren. Hierdoor bouw je je personage altijd verder uit, of je nu alleen speelt, met vrienden of online. Jij kiest zelf welke rol je wil aannemen in de wereld van Brink, terwijl .....

Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Bethesda Softworks

Brink is een first-person shooter die singleplayer, co-op en multiplayer tot één naadloze ervaring weet te combineren. Hierdoor bouw je je personage altijd verder uit, of je nu alleen speelt, met vrienden of online. Jij kiest zelf welke rol je wil aannemen in de wereld van Brink, terwijl je vecht om jezelf en de laatste veilige plek op deze wereld te redden. Brink biedt je een aantrekkelijke mix van dynamische slagvelden, uitgebreide opties om je personage aan te passen en een vernieuwend controlesysteem.

Het laatste toevluchtsoord

Brink speelt zich af op de Ark, een door mensen gemaakte, zwevende stad die op het punt staat te vervallen in een volledige burgeroorlog. De Ark was oorspronkelijk gebouwd als een experimentele, zelfonderhoudende en 100% 'groene' habitat, maar werd na de snelle stijging van het waterniveau van de oceanen al snel een thuis voor niet enkel de originele bewoners, maar ook voor duizenden vluchtelingen. Terwijl de spanningen hoog oplopen tussen de twee groeperingen, vechten de Security en Resistance troepen in een verhit gevecht om de controle van de Ark. Aan wiens zijde zal jij staan?

Pas je personage aan

De Security en de Resistance factie hebben elk hun eigen campagne die je kan doorlopen, met elk zijn eigen verhaallijn en cut-scenes. In Brink kan je alle missies in single- of multiplayer modus spelen. Waar je in andere shooters echter uit de singleplayer moet gaan om een mutiplayer match te starten, daar gaat in Brink de singleplayer naadloos over in multiplayer. De ervaringspunten die je verdient in de singleplayer en in de multiplayer door opdrachten te volbrengen, kan je dan weer besteden aan het aanpassen van je personage. Dit gaat dan niet uitsluitend om visuele aanpassingen aan je personage, maar ook om nieuwe add-ons voor je wapens en verschillende ontgrendelbare vaardigheden. Zo weet je dankzij de 'Combat Intuition' vaardigheid wanneer er iemand op je mikt en zorgt een andere vaardigheid ervoor dat het camerastandpunt verandert naar de derde persoon als je bvb. een bom moet planten. Met deze mogelijkheid heb je een betere overzicht van de spelwereld.

Een klasse apart

Je kan tevens kiezen uit verschillende klassen. Elke klasse heeft zijn specifieke rol binnen een team. Sommige zijn beter geschikt voor de directe aanval, terwijl anderen beter op lange afstand vechten of een ondersteunende rol hebben, zoals de Medics. Elke klasse kan je aanpassen zodat hij vaardigheden heeft die buiten zijn traditionele rol vallen, maar je kan het meeste succes boeken als in het team iedereen zijn rol speelt.

- Klassieke FPS gameplay met RPG elementen om je personage uit te bouwen met verschillende eigenschappen, wapens en uitrusting.
- Maak je eigen unieke personage, dankzij de bijna eindloze aanpassingsopties.
- Kies om de singleplayer campagne te doorlopen als een lid van de Resistance of de Security.
- Gebruik je eigen personage uit de singleplayer campagne om het online tegen anderen op te nemen.
- Ga naadloos over van singleplayer naar co-op voor 8 spelers en multiplayer voor 16 spelers online (geen split-screen co-op).
- Voer talloze acties uit door middel van de 'SMART'-knop, die dynamisch evalueert wat je probeert te doen en vervolgens deze actie uitvoert.

Overige informatie

Merk Bethesda Softworks
EAN 0093155124493
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Brink (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten