Gameshop Sassenheim

Remko Games staat bekend om de in en verkoop van 2e hands consoles, games & accessoires. zijn onder meer bekend om onze aanbiedingen op Marktplaats. Of je nu op zoek bent naar oude of nieuwe games, je vindt het op onze site. Voor alle next gen consoles heeft Remko Games diverse topaanbiedingen in het assortiment.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gameshop Sassenheim

Remko Games Sassenheim staat bekend om de in en verkoop van 2e hands consoles, games & accessoires. zijn onder meer bekend om onze advertenties op Marktplaats. Of je nu op zoek bent naar oude of nieuwe releases van een game, je vindt het op onze site. Voor alle next gen consoles heeft Remko Games diverse topaanbiedingen in het assortiment.

Bekijk de nieuwste games en accessoires door de verschillende pagina’s van de site te bekijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste titels van Capcom, Electronic Arts of Nintendo dan heeft Remko Games deze wellicht wel voor jou tegen een voordelige prijs. En anders zijn er nog voldoende alternatieve titels waar je een keuze uit kunt maken.

Sassenheim ligt pal aan de A44 in Zuid Holland,

 

Kom je uit Lisse,Voorhout,Leiden,Noordwijkerhout dan is Sassenheim slechts een paar minuten bij je vandaan

Maar ook vanuit Den Haag,Haarlem en Amsterdam zit je binnen een half uurtje in Sassenheim met de auto

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar,kwartiertje lopen van het station en een bus stopt op 5 minuten afstand