Meer afbeeldingen

Gears of War 2 (XBOX360)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 4 beschikbaar!

van: € 5,00

Special Price € 3,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

Groter, beter en bloediger: Gears of War 2 biedt je nieuwe wapens, nieuwe multiplayer modi, gruwelijkere vijanden en vuurgevechten van epische proporties! Instant Klassieker Na de gebeurtenissen van....

Lees volledige beschrijving

Details

Groter, beter en bloediger: Gears of War 2 biedt je nieuwe wapens, nieuwe multiplayer modi, gruwelijkere vijanden en vuurgevechten van epische proporties!


Na de gebeurtenissen van Gears of War, is het de COG eindelijk gelukt de Locust op de vlucht te krijgen. Maar wanneer plotseling meerdere menselijke nederzettingen in de ondergrondse dieptes verdwijnen, is het aan Delta Squad om in het hol van de vijand te kruipen en de strijd opnieuw met hen aan te gaan. Met nieuwe multiplayer modi, een uitgebreid online speelveld (tot tien spelers), spectaculaire 'chainsaw duels' en achievements die aan elkaar gelinkt zijn, is Gears of War 2 nu al een instant klassieker.


Gears of War 2 pikt het verhaal op zes maanden na het einde van de eerste game. De Locust zijn inmiddels zo machtig dat ze complete steden de dieptes in kunnen laten zinken. De mensen worden ondertussen steeds wanhopiger dankzij de verspreiding van de dodelijke ziekte 'rust long'. Het is aan Marcus Fenix en Dominic Santiago om een wanhopige laatste poging te ondernemen één van de laatste steden te beschermen tegen de Locust. De focus ligt in Gears of War 2 vooral op het overleven, maar er komen ook persoonlijke drama's aan bod, waarin thema's als familie, liefde en de dood verweven worden met het plot. Hierdoor krijgen de personages veel meer diepgang dan in de eerste Gears of War.


In termen van gameplay, is Gears of War 2 in essentie hetzelfde als zijn voorganger, maar zijn er een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Zo is het cover-systeem aangepast zodat je nauwkeuriger tegen oppervlakken blijft 'kleven' en zijn de wapens beter uitgebalanceerd. Het 'revival-systeem' is ook aanzienlijk verbeterd. Niet alleen kunnen computergestuurde teamgenoten je genezen als je gewond raakt, maar kun je ook op de A-button drukken om zélf naar medespelers toe te strompelen in de hoop op tijd gered te worden en een fatale 'curb-stomp' te voorkomen!


Het samenwerken met anderen is in Gears of War 2 een belangrijk element geworden. Net als in het eerste deel kan een tweede speler de rol van een teamlid op zich nemen om zo met twee man de game door te spelen. Dit kan zowel online als door middel van split-screen. Nieuw in deze coöperatieve modus is dat een tweede speler op elk moment de controller kan oppakken en kan meedoen en er ook op elk moment weer kan uitstappen. Bovendien kunnen beide spelers kiezen voor hun eigen moeilijkheidsgraad. Daarnaast is er een nieuwe losse coöperatieve modus genaamde Horde. Hierin kunnen maximaal vier man het samen opnemen tegen golven aan Locust. Ook kunnen spelers in teams van vijf het tegen elkaar opnemen in acht verschillende multiplayer-modi. Deze kunnen ook offline gespeeld worden tegen computergestuurde tegenstanders. Dit is vooral handig om spelers voor te bereiden op het 'echte werk' online.


De originele Gears of War werd een enorm succes dankzij de ongelofelijke graphics, filmische presentatie, en een solide gameplay. Gears of War 2 herhaalt deze formule, en terwijl er in het tweede deel nieuwe wapens, vijanden en omgevingen worden geïntroduceerd, voelt de game nog steeds zo goed aan als het eerste deel. De 10 uur durende campaign is onwaarschijnlijk goed en volgepakt met epische confrontaties. De multiplayer is sterk verbeterd, met vier nieuwe modi, 10 nieuwe maps, en ondersteuning voor maximaal 10 spelers in plaats van acht. Deze zaken geven Gears of War 2 een aanzienlijk langere levensduur dan zijn voorganger en zorgen ervoor dat de game een plaats verdient in de gamecollectie van elke actie fan!

Overige informatie

Merk N/B
EAN N/B
Color N/B
Opslagcapaciteit N/B
Conditie Gebruikt
Garantie N/B
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Gears of War 2 (XBOX360)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten