Meer afbeeldingen

God of War III (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

€ 7,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

“Op het einde, blijft er alleen chaos achter.” Dit zijn de harde woorden van Kratos, de Spartaanse anti-held en hoofdrolspeler in de ‘God of War’-reeks. God of War III brengt de serie naar nieuwe hoogtes dankzij de kracht van de PlayStation 3. Maak je klaar voor een gruwelijke.....

Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Sony

“Op het einde, blijft er alleen chaos achter.” Dit zijn de harde woorden van Kratos, de Spartaanse anti-held en hoofdrolspeler in de ‘God of War’-reeks. God of War III brengt de serie naar nieuwe hoogtes dankzij de kracht van de PlayStation 3. Maak je klaar voor een gruwelijke avontuur in deze hack ’n slasher van een goddelijk niveau!

Alvorens we het verhaal van God of War III situeren, blikken we even terug op de brutale avonturen van Kratos… Tijdens een hopeloze Spartaanse oorlog vervloekt Kratos zichzelf door zijn ziel op te offeren aan Ares, de god van de oorlog. Om zijn ziel terug te winnen gaat Kratos op zoek naar Pandora’s Box om Ares te stoppen. Nadat hij Ares heeft verslaan, schenkt de godin Athena hem vergiffenis maar Kratos wordt verteerd door het verdriet en verlies van zijn familie. Op het einde van God of War probeert Kratos zijn eigen leven te beroven. Gelukkig stopt Athena hem en schenkt ze hem de troon van Ares. De goden geven hem geen mentale rust en dat maakt het Kratos onmogelijk zijn gezin te vergeten. Zijn haat en woede voor de goden neemt langzaam toe.

In God of War II ontmoeten we de titanen, de oergoden. Zij zijn de verpersoonlijking van de oerbeginselen zoals de zee, de aarde en de tijd. Chronos, god van de tijd, roept 12 nieuwe goden in het leven. De twaalf Olympianen zijn de goden die nu heersen over de berg Olympus. Onder de Olympianen zien we Zeus, Ares, Hades, Poseidon en Apollo die Kratos op zijn pad volgen en hem ten alle kosten proberen tegen te houden. Enkel Athena helpt Kratos om de macht van de Olympianen te herstellen naar de titanen. Maar niet alles loopt volgens plan. Door een listige truc van Zeus wordt Kratos neergestoken met het zwaard van Olympus. Hetzelfde zwaard dat de titanen verbande naar Tartarus. Vanwege zijn dood moet Kratos ontsnappen uit de klauwen van Hades, god van de onderwereld. Dat lukt hem gelukkig wel met de hulp van Gaia. Zij beveelt hem op zoek te gaan naar de Lotsgoden. Alleen zo kan Kratos zijn eigen lot veranderen. De drie Lotsgoden weigeren Kratos’ smeekbede en ondertekenen daarmee meteen hun doodsakte. Op zijn eentje spoelt Kratos zijn levensdraad terug tot het bewuste moment van zijn dood door Zeus.

 

Terug in Rodos neemt Kratos de controle over het zwaard van Olympus. In de woeste strijd tussen Kratos en Zeus, geraakt die laatste zwaargewond. Net op tijd komt Athena tussen beiden waardoor ze Zeus redt maar ze zelf dodelijk gewond raakt. Tijdens haar sterfscène vertelt ze Kratos dat hij een zoon is van Zeus. Kratos ontsnapt en keert terug naar de Draad van het Lot. Zonder twijfel keert Kratos terug in de tijd naar de Titanomachy, de oorlog tussen de Olympianen en de titanen. De oorlog staat op het punt uit te breken maar Kratos kan de titanen overhalen om naar zijn tijd te reizen en de Olympianen voorgoed uit te schakelen. Met een legioen titanen aan zijn zijde trekt Kratos op zijn pad naar verwoesting en chaos. The End Begins Here…

God of War III is het ultieme avontuur van Kratos. De vier elementen die de reeks groot hebben gemaakt, worden samengegoten in een epische conclusie. Verwacht je aan epische gevechten, stijlvolle gameplay, adembenemende decors en knappe puzzels. De game stapelt bovenop de ijzersterke gameplay enkele nieuwe dingen. De mythische wezens uit God of War zijn beesten van vlees en bloed. De reacties en de gevoelens van deze wezens zijn zo realistisch mogelijk gemaakt. Kratos zal op een cycloop kunnen kruipen, zijn ooglid beetnemen en hem besturen. De cycloop zal het uitschreeuwen van de pijn en ondertussen met zijn knuppel hordes vijanden wegvegen. Je zal de wezens ook kunnen gebruiken om geheime plaatsen te bereiken, puzzels op te lossen en chaos te zaaien. Op zijn avontuur zal de Spartaan over enkele nieuwe wapens beschikken. Eentje daarvan is de Cestus, twee impressionnante leeuwenkoppen die hij over zijn vuisten schuift. Elk wapen zal deze keer aanzienlijk verschillen en een hele reeks nieuwe gevechtstechnieken aan Kratos geven. Bovendien zal Kratos over alle mogelijkheden van God of War II beschikken. De vleugels van Icarus en het Gouden Vlies van Jason keren terug.

Uiterlijk, zal God of War III zelfs Killzone 2 doen verbleken. Visueel gebruikt de game texturen die tot vier maal zo gedetailleerd zijn dan in God of War II. Het model van de Kratos bestaat uit 20.000 polygonen. Dat maakt het onmogelijk om het model van Kratos op een PS2 te creëren. Ook de schaal van de wereld is immens. De openingslevel, die meestal getuigt van pure genialiteit, speelt zich af op de rug van Gaia die naar de top van de berg Olympus kruipt. Net als het ‘Hydra’-gevecht van God of War I en het gevecht tegen de Kolossus van Rodos in God of War II zal de game je met verstomming slaan van de eerste minuut. De eerste games konden tot 15 vijanden tegelijkertijd op je scherm toveren. In GoW III is dat aantal opgekrikt tot 50. Er zal dus behoorlijk wat bloed vloeien in deze epische strijd. Om de game de donkere sfeer mee te geven van de chaos die neerdwaalt, zal de game ook meer gebruik maken van dynamische lichtbronnen. Voorts werken de ontwikkelaars om alle kleine gameplay elementen van de vorige versies te verfijnen. De Quick Time Events, de uitgebreide omgevingspuzzels, de grootschalige gevechten en de interactie met de wereld krijgen meer diepgang.

Bereid je voor op de conclusie van deze epische trilogie. Speel voor de laatste keer met Kratos, de Spartaanse zoon van een god en ontdek de mystiek en schoonheid van de Griekse oudheid. Verjaag de goden van de berg Olympus, verspreid de chaos en ontdek waarom de Griekse mythologie is verdwenen.

– De epische conclusie van de Griekse mythologische trilogie dat het einde van Kratos’ avonturen betekent.
– De vier gameplay elementen die de gamereeks groot gemaakt hebben – brutale combat, interessante puzzels, adembenemende werelden en een aangrijpende verhaal – keren allemaal terug voor de ultieme ‘God of War’-beleving.
– Pik de draad op waar we eindigen in God of War II, op de rug van Gaia die zich een wegbaant naar de berg Olympus. Reken voor eens en voor altijd af met Zeus en de Olympianen.
– Tal van mythologische wezens waar je veel meer interactie mee hebt. Kruip op de rug van een cycloop en laat een pad van verwoesting achter.
– Ontdek gloednieuwe wapens zoals de Cestus of gebruik je trouwe Blades of Chaos met nieuwe combo’s voor een diepere spelervaring.
– Speciaal ontwikkeld op PS3 – Ontdek een wereld van ongekende schaal en de indrukwekkende visuele herontdekking van God of War.

Overige informatie

Merk Sony
EAN 711719158363
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: God of War III (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten