Meer afbeeldingen

L.A.Noire (XBOX360)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

€ 4,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzichtLos Angeles, 1947: een stad die na de oorlog zeer snel uitgroeide tot één van de grootste steden in de V.S., gebouwd op glitter, glamour en hebzucht – een stad die bijna barst onder de dagelijkse toestroom van fortuinzoekers en ambitieuze optimisten. Onder de zonovergoten droom van gouden .....Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Rockstar

Los Angeles, 1947: een stad die na de oorlog zeer snel uitgroeide tot één van de grootste steden in de V.S., gebouwd op glitter, glamour en hebzucht – een stad die bijna barst onder de dagelijkse toestroom van fortuinzoekers en ambitieuze optimisten. Onder de zonovergoten droom van gouden kansen ligt echter een duistere realiteit van giftige corruptie, uitbuiting en misdaad op de loer. Als LAPD officier Cole Phelps, een gedecoreerde oorlogsheld met zijn eigen duistere geheimen, zal je de jacht openen op hen die zich voeden op de onschuldigen: seriemoordenaars, drugdealers, en de corrupte agenten die van deze miserie profiteren. Beleef de kruistocht van één man om de waarheid achter Hollywood’s glimmende uiterlijk te onthullen, tegen eender welke prijs.

De kern van het spel bestaat uit het oplossen van misdaden. Dit doe je door misdaadscènes te onderzoeken en getuigen en verdachten te ondervragen. Op de misdaadscènes kan je vrij rondlopen, voorwerpen oppakken die relevant zouden kunnen zijn, aanwijzingen neerpennen in je notitieboekje en samen proberen te puzzelen wat er gebeurd zou kunnen zijn. Tijdens je speurwerk kan je ook andere plaatsen onderzoeken dan de misdaadscène. Hier is het echter minder voor de hand liggend om relevante aanwijzingen te vinden. Terwijl je in de ‘zoek’ modus bent speelt er een muziek die constant veranderd en blijft verderspelen totdat je alle aanwijzingen hebt gevonden. Dit is niet noodzakelijk om de zaak op te lossen, maar maakt het wel makkelijker om het aantal verdachten te verminderen.

Na alle aanwijzingen te hebben verzameld, kan je beginnen met het ondervragen van verdachten en getuigen en dit is waar LA Noire zijn meest interessante aspect toont. LA Noire maakt gebruik van een nieuwe manier om de bewegingen en gelaatstrekken van echte acteurs te scannen en deze perfect over te zetten naar het in-game model. Elke kleine hint van emotie is zichtbaar in het gezicht van de ondervraagden en het is aan jou om te bepalen of ze liegen, de waarheid spreken of iets achterhouden. De vragen die je kan stellen zijn afhankelijk van het bewijsmateriaal dat je gevonden hebt. Door correct aan iemands uitspraken te twijfelen kan je meer druk uitoefenen zodat ze je alsnog vertellen wat ze achterhouden. Verdenk iemand verkeerdelijk en deze persoon kan onbereid worden om nog verder meer te werken. Indien je iemand beschuldigt van liegen, zal je dit altijd moeten onderbouwen door gebruik te maken van het gevonden bewijsmateriaal.

Natuurlijk zou dit geen Rockstar game zijn als er geen actie in zou zitten. Je zal onbetrouwbare getuigen en verdachten kunnen achtervolgen, in GTA-achtige shootouts en vuistgevechten met verdachten terechtkomen. Het spel bevat een regeneratief healthsysteem en als je geraakt wordt zal het scherm steeds meer zwart-wit kleuren. Dit alles speelt zich af in een open wereld, maar in tegenstelling tot GTA en Red Dead Redemption wordt dit spel niet herleid tot doelloos rondlopen om beeldjes, planten, duiven of verschillende mini-games te vinden die je her en der verspreid zijn over de kaart. LA Noire is in essentie een veel meer lineair en gefocust avontuur met minder zijmissies, waar vooral het verhaal en de personages een centrale rol innemen.

– L.A. Noire combineert misdaadonderzoek met 3e persoons actie in een game zoals je nog nooit hebt gespeeld.
– Word een detective: verzamel bewijsmateriaal en ondervraag getuigen om echt gebeurde misdaden op te lossen.
– Schietpartijen, achtervolgingen en vuistgevechten in de straten van Los Angeles.
– Verken L.A. in zijn gouden tijdperk: 21 vierkante km accuraat nagebouwde versie van het Los Angeles uit 1940.
– Uitgegeven door Rockstar Games, de maker van de Grand Theft Auto serie en Red Dead Redempion.

 

 

Overige informatie

Merk Rockstar
EAN 5026555254182
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: L.A.Noire (XBOX360)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten