Meer afbeeldingen

Mafia II (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

van: € 8,00

Special Price € 7,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzichtDompel je onder in de onderwereld van de mafia van de jaren ’40 en ’50. Mafia II is het vervolg op de succesvolle en meesterlijke Mafia – The City of Lost Heaven dat in 2002 op PC is verschenen. De game zal zich afspelen in Empire City, een fictieve reconstructie van New York. De.....Lees volledige beschrijving

Details

Merk: 2K games

Dompel je onder in de onderwereld van de mafia van de jaren ’40 en ’50. Mafia II is het vervolg op de succesvolle en meesterlijke Mafia – The City of Lost Heaven dat in 2002 op PC is verschenen. De game zal zich afspelen in Empire City, een fictieve reconstructie van New York. De game is een cinematische vertelling van een dramaverhaal over de ups en downs naar de top van mafiawereld. Je komt in allerlei situaties terecht en elke situatie zal effect hebben op de uitkom van het verhaal. Loopt er iets fout tijdens een missie dan zal dat het gehele verhaal beïnvloeden. Het spel zal verschillende eindes bevatten zodat de speler het spel verschillende keren kan doorlopen.

Vito, een bankovervaller dat zijn gevangenisstraf ontsnapt is door zich in te schrijven in het leger, keert na de afloop van de Tweede Wereldoorlog huiswaarts. Samen met zijn vriend Joe Barbaro keren ze terug naar de onderwereld van de gangsters en genadeloze mafioso. Als zoon van een immigrant is Vito zich bewust van zijn gedwongen keuzes. De enige manier om rijkdom en respect te bekomen, is zich aan te sluiten bij de maffia. Heel zijn leven lang leeft hij als een armzalige zakkenroller met zijn vriend Joe. Samen besluiten ze zich aan te sluiten en een naam te maken in de straten van Empire City. De game vertelt het verhaal van hun vriendschap in meer dan 2 uur cutscènes. Als broers proberen ze te stijgen naar de top van mafiaketen maar om zover te komen moeten er koppen rollen. Startend met lage lonen en vuile karweitjes zoals low-level bankovervallen en auto’s stelen. Hun reputatie escaleert snel maar ze zullen merken dat het leven van een wise guy niet altijd even glamoureus is. Mafia 2 is donkerder, zwaarmoediger en depressiever dan zijn voorganger.

Eén van de grootste krachten van Mafia was zijn sterke narratief en gedetailleerde weergave van de maffiawereld. Mafia II is opnieuw geschreven door Daniel Vàvra, schrijver en regisseur van de eerste game. Zijn sterke personages en hun authentieke karaktertrekken geven vorm aan de volwassen verhaallijn. De reputatie van Vito stijgt snel naar ‘made man’ (iemand die officieel is ingelijfd in de mafiawereld). Vito, Joe en Henry Tomasino klaren enkele klusjes maar dat valt niet in goede aard bij de andere mafioso. De drie grootste families, de Falconi, de Vinci en de Clemente, plaatsen een prijs op hun hoofd. Terugvechten is de enige oplossing. Het sandbox speelterrein van Mafia II verschilt niet van games als Grand Theft Auto of Saints Row. De speler heeft toegang tot ruim 15km² terrein en kan van bij het begin van de game alles bezoeken. Geïnspireerd op de jaren ’40 tot ’50 bevat Empire City tijdsgetrouwe kledij, voorwerpen, reclame en wagens. In totaal zal de game zo’n 50 classics bevatten waarin je authentieke liedjes uit dat tijdperk kan beluisteren. Tunes van Little Richard, Django Reinhardt en Louis Prima (bekend van oa. I wanna be like you – Jungle Book) weerklinken in de straten van Empire City.

Mafia II evolueert mee met z’n tijd en voegt allerlei nieuwe features toe. De game bevat destructieve omgevingen, nieuwe wapens, betere en intuïtievere controle en natuurlijk knappe graphics. Op gameplayvlak is de game aangevuld met een coversysteem. Je zal de AI van de vijand moeten verwarren en flanken. Spannende auto-achtervolgingen, brutale hand-to-hand combat en intense wapens zorgen voor een diepe en beklemmende spelervaring. Objecten in de omgeving kan je gebruiken tegen de vijanden. Een glas kan je grijpen en op het hoofd van een vijand aan diggelen slaan. De game gebruikt hiervoor twee actieknoppen, een standaardactie en een geweldadige actie. Deze acties zijn contextgevoelig. Het object moet dus in je buurt staan. Ook het niveau van het realisme bepaalt de gameplay van het spel. Auto’s stelen kan je op verschillende manieren doen maar elke manier heeft andere gevolgen. In GTA steel je in een handomdraai een wagen, in Mafia II is dit niet het geval.

– Beklemmende gangster ervaring – Door sterke authentieke personages, een beklemmende narratief, de knappe vormgeving en de volwassen verhaallijn laten spelers kennis maken met de harde wereld van de maffia waar je niet van ontsnapt.
– Actievolle gameplay – Bloedstollende auto-achtervolgingen, levensechte hand-to-hand combat en intense vuurgevechten vormen samen het hart van de diepe gameplay ervaring.
– Illusion Engine – Deze spelmotor geeft je 15 km² terrein om te verkennen met naadloze overgangen tussen interieur en exterieur.
– Authentiek portret van de ’50 in Amerika – Het verhaal overkoepelt twee decennia en de spelwereld zal veranderen volgens de tijdsperiode.
– Soundtrack die de sfeer van het tijdperk tot leven laten komen – De fifties was het gouden tijdperk met veel invloedrijke artiesten zoals Django Reinhardt, Louis Prima en Little Richard.

Overige informatie

Merk 2K games
EAN 5026555401548
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Mafia II (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten