Meer afbeeldingen

Max Payne 3 (XBOX360)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

van: € 5,00

Special Price € 3,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzichtMax Payne 3 vertelt het verhaal van voormalig politieagent Max Payne die opnieuw in een bewogen wereld van corruptie, onrust en intens geweld terecht komt. De game zal verkrijgbaar zijn voor PC, PS3 en X360.


Grimmige ziel


De speler kruipt opnieuw in de huid van Max Payne,.....Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Rockstar

Max Payne 3 vertelt het verhaal van voormalig politieagent Max Payne die opnieuw in een bewogen wereld van corruptie, onrust en intens geweld terecht komt. De game zal verkrijgbaar zijn voor PC, PS3 en X360.

Grimmige ziel

De speler kruipt opnieuw in de huid van Max Payne, de hard-boiled New York City detective die zijn rit naar de bodems van de hel voortzet. Enkel brutaal geweld weerhoudt hem om te breken onder het verlies van zijn familie. De man is nog steeds vastbesloten om zijn familie te wreken. Dit nieuw hoofdstuk in het verhaal van Max slaagt een nieuw steegje in. De klassieke elementen en de hyper-intense actie waar de fans dol op zijn, blijven behouden. Max Payne is verbitterd achtergebleven en een aantal jaren ouder. De cynische ziel in hem is rusteloos wanneer hij terug in een neerwaartse spiraal terecht komt na de gebeurtenissen in Max Payne 2. Dit zou weleens de laatste kans zijn voor Max Payne om verlossing te vinden…

Overlevingsinstinct

Na zijn vertrek bij de NYPD in New York, drijft Max van slecht naar erger. Verward en ver van huis komt Max in een stad terecht waar het er nog erger aan toe is. Omsingeld door geweld en bloedvergiet moet hij terug op zijn overlevingsinstinct en wapens terugvallen. Als een wilde hond die in een hoek is gedreven, maakt Max zich klaar om zich vast te bijten in de schorum dat de straten onveilig maakt.

– Neem voor de derde keer de rol aan van de ex-politieagent die nu aan pijnstillers verslaafd is, Max Payne.
– Verken een heel nieuwe setting voor Max Payne, de straten van São Paulo, Brazilië.
– Nieuwe shooting mechanismen met geavanceerde Bullet Time en de nieuwe Shootdodge effecten.
– Volledige integratie van het Natural Motion’s Euphoria Character Behavior systeem voor levensechte bewegingen van de personages.
– Unieke multiplayer beleving met dynamisch veranderende mappen, een uitgebreid leveling systeem, clans en keuzes tussen verschillende load-outs.

Overige informatie

Merk Rockstar
EAN 5026555249034
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Max Payne 3 (XBOX360)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten