Meer afbeeldingen

Rage (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

van: € 5,00

Special Price € 4,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

RAGE is een revolutionaire first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een immense asteroïde heeft de aarde tot een puinhoop herleid. In deze woestenij ontdek je een nieuw soort samenleving die zichzelf probeert op te bouwen en te beschermen.....

Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Bethesda Softworks

RAGE is een revolutionaire first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een immense asteroïde heeft de aarde tot een puinhoop herleid. In deze woestenij ontdek je een nieuw soort samenleving die zichzelf probeert op te bouwen en te beschermen tegen criminele bendes, mutanten en de Authority – een onderdrukkend regeringsregime dat vooral een grote interesse in jou lijkt te hebben. Met zijn intense first-person shooter actie, halsbrekende voertuiggevechten, een enorme wereld om te verkennen en verbazingwekkende graphics belooft RAGE je een bijzondere ervaring af te leveren.

In het vooruitzicht van een wereldwijde extinctie door een enorme asteroïde, die op de aarde afstevent, hebben de wereldleiders de onmogelijke taak om de overleving van het menselijke ras te verzekeren. Met maar weinig alternatieven voorhanden, wordt er gekozen om levensondersteunende ‘pods’ te vullen met zorgvuldig uitgekozen personen en deze diep onder het aardoppervlak te begraven. Jij bent één van de leden van deze moderne ‘ark’ en word abrupt in de wereld van RAGE gesmeten, nadat je alleen uit je pod ontwaakt. Het is nu aan jou om te overleven in een wereld gevuld met diegenen die je liever dood zien.

– Geweldadige eerste persoons schietactie en verkenning – Neem het op tegen gewelddadige bendes en hordes mutanten met een arsenaal exotische wapens en speciale voorwerpen, zoals de ‘wingsticks’, ‘turrents’, ‘sentry bots’ en op afstand bediende bomauto’s.
– Hectische derde persoons voertuigen chaos – Verbrand rubber over de ganse woestenij in je eigen super buggy en pas deze zelf aan met speciale onderdelen en wapens. Test vervolgens je vaardigheden in gevechten met andere clans en neem deel dodelijke races.
– Speel op drie verschillende manieren: Dompel jezelf onder in de uitgebreide verhaalsmissies, speel met een vriend door de co-op modi of ga online voor de totale multiplayer chaos.
– RAGE geeft je een open wereld om te verkennen met unieke personages, zijmissies, en een boeiend verhaal.
– Verbazingwekkende graphics dankzij de Nieuwe id Tech engine in een gigantisch open wereld tegen 60 frames per seconde.

Overige informatie

Merk Bethesda Softworks
EAN 0093155143074
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rage (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video