Meer afbeeldingen

Red Dead Redemption (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 2 beschikbaar!

van: € 8,00

Special Price € 7,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

De eeuwwisseling naar de 20e eeuw – chaotische woestenijen komen onder de controle van de regering. Tijdens de verspreiding van de industriële revolutie wordt een voormalig balling, John Marston, op pad gestuurd om langs de Amerikaanse grenzen de wet te......

Lees volledige beschrijving

Details


De eeuwwisseling naar de 20e eeuw – chaotische woestenijen komen onder de controle van de regering. Tijdens de verspreiding van de industriële revolutie wordt een voormalig balling, John Marston, op pad gestuurd om langs de Amerikaanse grenzen de wet te handhaven. John Marston is hoofdrolspeler in Red Dead Redemption, de nieuwste telg van Rockstar San Diego, dezelfde studio die 5 jaar geleden Red Dead Revolver op de PS2 en Xbox uitbracht. Red Dead Revolver prees de revolverheld. In Redemption zien we hoe het beruchte leven van de cowboy met uitsterven bedreigd wordt.

De game speelt zich af in 1908. Jij bent John Marston, een voormalige outlaw die de grens met Mexico moet bewaken en de wet handhaven wanneer nodig. Maar zijn verleden als outlaw blijft hem achtervolgen. Rockstar houdt de lippen stijf en vertelt verder geen woord over het verhaal maar de recente trailers geven aan dat John’s acties wellicht invloed gaan uitoefenen op de Mexicaanse Revolutie in 1910. Net als in GTA IV zullen enkele cruciale beslissingen een invloed hebben op het verdere verloop van het verhaal. De Amerikaanse wetgeving zit momenteel in een overgangsfase. De eerste federale overheidsdienst wordt tot leven geroepen. Dat ook deze federale agenten corrupt zijn, verbaast niemand. Wanneer John Marston beslist om The Bureau, de voorloper van de FBI te helpen, loopt alles mis.

John Marston’s lijdensweg start in Frontier maar naarmate je vordert, reis je af naar de twee andere gebieden: Mexico en het noorden. Tussen deze drie immense spelgebieden kan je vrij reizen, vermits je het spelgebied reeds hebt vrijgespeeld. Red Dead Redemption verschilt in deze zin amper van Grand Theft Auto. Zwerven door het woeste landschap doe je met paard, kar of trein. Je paard is jouw belangrijkste bondgenoot. In de wereld van Red Dead Redemption kan je een tam paard kopen of stelen maar je kan ook zelf je paard temmen en laten gehoorzamen. Eens je paard getemd is, a.d.h.v. een leuk minigame, zal hij eeuwig aan je zijde staan. Gaat een dief met je paard lopen dan hoef je maar te fluiten om de hi-jacker van de rug van het paard te laten werpen. Het ecosysteem beschikt over 40 verschillende diersoorten van aasgieren tot coyotes en slangen. Sommige van deze wilde dieren hebben ook nut. Als je in de verte enkele aasgieren in de lucht ziet cirkelen dan check je best eens wat er te vinden valt. Een dode cowboy laat meestal ook enkele kostbare spullen achter.

Je zou denken dat het wettenloze wilde westen een heerlijk speelterrein is waar je kan doen en laten wat je wil maar niets is minder waar. Een schietgrage John Marston zal snel een prijzige bounty (neen, niet de kokosgevulde lekkernij) op zijn hoofd hebben staan. Maar je bent niet de enige waarvan je ‘Wanted – Dead or Alive’-postertjes ziet hangen. Je kan zelf ook op gezochte outlaws jagen. De game zit trouwens vol met mini-opdrachten zoals premiejagen, schatten zoeken, jagen op buffalo’s, pokeren,… Aan afwisseling ontbreekt de game niets. Maar de westernfan zal zich het meest verheugen aan het knappe detail, de exceptionele verhaallijn en de kleurrijke personages. Doorheen de wereld ontmoet je willekeurige figuren die in uiteenlopende situaties terecht komen. Het ‘Dynamic Events System’ schotelt de speler diverse situaties voor die hij op verschillende manieren kan oplossen. Naast het creëren van een geloofwaardige setting geven deze interactieve situaties je de mogelijkheid om beloningen te krijgen. Maar laat je niet misleiden, want in het Wilde Westen kan alles lelijk mislopen.

– Ontworpen met Rockstar’s in-house game engine, de RAGE-engine. De grafische motor die ook gebruikt werd bij de ontwikkeling van GTA IV.
– Open wereld game met een rauw westernverhaal en een sfeervolle soundtrack.
– Dynamisch weersysteem met een dag- en nachtcyclus.
– Dead Eye mode – Slow-motion mode waarin je 6 verschillende doelen kan selecteren en/òf in slow-motion schieten.
– Waanzinnige veel gameplayvariatie dankzij het ‘Dynamic Events System’ – Gebruik een lasso om te premiejagen, jaag op de lokale dieren, roof treinen, speel poker,…
– Online Multiplayer – Coöperatieve spelmodes voor 2-7 spelers en competitieve spelmodes voor 2-16 spelers.

Overige informatie

Merk Nee
EAN Nee
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie N/B
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Red Dead Redemption (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten