Meer afbeeldingen

Stormrise (PS3)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 1 beschikbaar!

van: € 5,00

Special Price € 4,00

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

Voer het bevel vanaf de frontlinies! Beleef de opwinding van de strijd op een weergaloze manier in dit real-time strategiespel. Stormrise is de eerste echte next-gen 3D RTS die je via het 3e persoons standpunt middenin de actie plaats. Geen enkele....

Lees volledige beschrijving

Details

Merk: SEGA

Voer het bevel vanaf de frontlinies! Beleef de opwinding van de strijd op een weergaloze manier in dit real-time strategiespel. Stormrise is de eerste echte next-gen 3D RTS die je via het 3e persoons standpunt middenin de actie plaats. Geen enkele andere RTS-titel combineert dit niveau van verdieping en emotionele intensiteit met de omvang en diepte van een strategiespel. Ontworpen voor de nieuwste generatie consoles plaatst Stormrise je als heroïsche leider aan de frontlinies om leiding aan je troepen te geven. De beschermende atmosfeer van de Aarde werd eeuwen geleden door een catastrofale gebeurtenis weggevaagd. Het compleet verlaten en onvruchtbare landschap dwong de inwoners tot een radicale overlevingsvorm wat de creatie van twee verschillende rassen opleverde: de Echelon en de Sai.

Stormrise heeft heel wat verbeteringen die volledig nieuw zijn voor het RTS-genre. Verticaliteit maakt een belangrijk deel uit van de actie. Om de vijanden te counteren moet je zorgen dat je troepen op de beste manier je tegenstanders flanken. Daarom gebruikt Stormrise verschillende verticale locaties. Je kan troepen onder de grond laten schuilen of ze in overzichtelijke plaatsen opstellen zoals de daken van wolkenkrabbers. De besturing van je eenheden gebeurt met de grondbrekende 'Whip Select' feature. Met deze intuïtieve manier kan je snel over het slagveld navigeren en commando's uitdelen. Je gebruikt slechts 3 basisknoppen om alle acties uit te voeren. Daarbovenop krijg je een 'Tactisch Speelboek'; dit is een boek die je de typische mogelijkheden van een RTS voorschotelt maar overzichtelijk en toegankelijk blijft.

De multiplayer in Stormrise heeft ook enkele vernieuwingen zoals de "doorlopend deelnemen", net als in een FPS kan je online in een spel springen terwijl de actie al volop bezig is. Een multiplayerspel kan je makkelijk starten met de quick setup, automatische maprotatie en matchmaking.

- Leid vanaf het front - Manage je troepen en geef commando's terwijl je de strijd vanuit een 3e persoons standpunt bekijkt. Dit overzicht biedt een weergaloze verdieping aan de gamewereld en geeft oorlogsvoering op een ongekend instinctieve, emotionele en boeiende manier weer. 
- De eerste echte 3D RTS! - Neem deel aan gevechten op strijdvelden bestaande uit torenhoge wolkenkrabbers en verspreid liggende steden die je in een echte 3D-omgeving laten spelen.
- Revolutionaire console RTS-functies - Baanbrekende besturingsmethode voor een snelle en intuïtieve besturing. 
- 'Tactisch Speelboek' dat spelers alle strategische keuzes van een traditionele RTS geven, maar met de eenvoudigheid en toegankelijkheid van een speelboek. 
- Geavanceerde multiplayerfuncties - Multiplayermodi met "doorlopend deelnemen" functionaliteit die voorheen alleen in First Person Shooters werd gezien en een doorbraak voor console-strategiegames betekent.

Overige informatie

Merk SEGA
EAN 5060138441408
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Stormrise (PS3)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Bekijk de video

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten