Meer afbeeldingen

Watchdogs (PS4)(Gebruikt)

Op voorraad

Nog maar 3 beschikbaar!

€ 7,99

Levertijd:

1-2 werkdagen

OF

Snel overzicht

Vanaf 2013 bestaat het begrip individu niet meer. Iedereen wordt gezien als een datacluster en maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. Om dit netwerk in goede banen te leiden werd in 2011 het central Operating System (ctOS) in het leven geroepen, een ...

Lees volledige beschrijving

Details

Merk: Ubisoft

Vanaf 2013 bestaat het begrip individu niet meer. Iedereen wordt gezien als een datacluster en maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. Om dit netwerk in goede banen te leiden werd in 2011 het central Operating System (ctOS) in het leven geroepen, een systeem dat sindsdien nagenoeg volledige controle heeft gekregen over de grote steden. De metrolijnen, verkeerslichten, surveillance camera's en het elektriciteitsnetwerk worden allemaal door het ctOS bestuurd en de invloed van het ctOS wordt steeds groter. Maar als het ctOS de macht heeft over de steden, wie heeft er dan de macht over het ctOS?

Met dit gegeven in het achterhoofd stap je in Watch_Dogs de wereld binnen van Aiden Pearce, een anti-held nieuwe stijl. Zijn vermogen om elk systeem te hacken kan wel eens zijn meest krachtige wapen zijn. Of het nu gaat om het veroorzaken van een kettingbotsing door alle stoplichten op groen te zetten en zo de vijand klem te zetten voor een vuurgevecht of het aftappen van de veiligheidscamera s om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie van wie dan ook. Pearce is in staat om bijna alles van de wereld om zich heen af te dwingen en te controleren.

Hacken is echter niet je enigste vaardigheid als je in problemen komt. In het centrum van Chicago, waar geweld wordt beantwoord met nog meer geweld, heb jij de skills om het gevecht naar de straat te brengen. Haal je vijanden neer door verwoestende klappen uit te delen met je wapenstok en ervaar vuurgevechten zoals je nog niet eerder hebt gezien. In totaal heb je toegang tot meer dan 30 wapens!En dankzij Ubisoft Reflections, de veelgeprezen studio achter de Driver-serie, heeft Watch_Dogs een compleet wagenpark vol PK s staan. Stap achter het stuur van meer dan 65 voertuigen, elk met een eigen geavanceerde techniek en manier van rijden. Ontdek de gigantische stad terwijl je missies uitvoert.

Disrupt, de complete nieuwe game-engine speciaal ontwikkeld voor Watch_Dogs, maakt gebruik van geavanceerde technieken en graphics om verbluffende visuals en een ongelofelijk realistische ervaring te bieden. Disrupt geeft je de macht om met jouw keuzes invloed te hebben op het verhaal, de stad en het leven van de inwoners.

De ontwikkeling van Watch_Dogs wordt geleid door Ubisoft Montreal, met een team dat bestaat uit veteranen in de industrie van blockbuster franchises als Assassin's Creed, Rainbow 6 en Far Cry. Watch_Dogs mixt spraakmakende technologieën en subtiel game design in een realistische en levendige open wereld waarin spelers alle middelen die zij tot hun beschikking hebben moeten gebruiken om een corrupt systeem neer te halen.

- Ontdek Ubisoft's nieuwe, baanbrekende en intellectuele openwereld action-adventure game.
- Watch_Dogs gaat verder dan de grenzen van de openwereld games van vandaag door spelers de gelegenheid te geven een hele stad te controleren. 
- Watch_Dogs speelt zich af in de volledig nagebouwde, levendige wereldstad Chicago,waarin je met je smartphone realtime controle
hebt over de complete infrastructuur. 
- Gebruik het ctOS als je wapen. Alles wat verbonden is aan het systeem kan gebruikt worden in jouw voordeel: verkeerslichten, veiligheidscamera's, persoonlijke informatie van de personen rondom jou, en meer...
- Watch_Dogs maakt het mogelijk om niet alleen het ctOS van de stad in jouw voordeel te gebruiken, maar ook de straten. In het realistisch nagemaakte Chicago loop jij door de straten, wandel je gebouwen binnen en klim je op de daken om jouw doelwit te pakken. 
- Innovatieve multiplayer waarvan de juiste inhoud nog moet worden vrijgegeven.

Overige informatie

Merk Ubisoft
EAN 3307215732953
Color Nee
Opslagcapaciteit Nee
Conditie Gebruikt
Garantie Nee
Levertijd 1-2 werkdagen

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Watchdogs (PS4)(Gebruikt)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
Price
Value

Bekijk de video